27 januari 2013

Lata dagar på Langkawi

Så fantastiskt skönt att kunna vara på Langkawi utan att det är massor av folk som jobbar runt omkring hela tiden. Med tjugo personer som lägger kakel har man inte velat gå runt i bikini eller ligga och sola, men nu kunde vi äntligen bara njuta. Anna och Michi hade köpt med sig två flytmadrasser så vi låg och bara gled runt i poolen.

Michi tog med Anders, Micke och Mårten till Datai, men Anna, Fredrik och jag stannade hemma. På kvällen blev det sedan middag på Beach Garden och D anslöt med sin dotter och hennes kompis.


Nästa dag åkte vi in till Kuah. Först blev det ett försök i vår elbutik och sedan ett stopp för lunch på marinan och Charlie´s Place. Killarna fortsatte sedan till Langkawi Fair för lite shopping medan vi andra åkte tillbaka hem.


Senare på kvällen åkte Anders med vänner hem till KL och tog med sig Fredrik som skulle ha fotbollsmatch söndag morgon. Vi övriga tre gick tillbaka till Orchidria och gottade oss :)



Vår sista dag på Langkawi passade Michi och jag på att åka bort till en plantskola. Nu var det inte så mycket växter vi skulle kolla på utan stora krukor. Tyvärr fanns inte så många, men vi får fortsätta kika runt.


Efter några härliga dagar på Langkawi var det dags att åka hem till KL och Fredrik igen. Hans lag hade vunnit sin match med 4-1 och Fredrik hade gjort mål så det var en nöjd kille som tog emot hemma. Första kvällen ensam hemma en hel natt också och det gick ju bra :)