25 januari 2021

Dags att "gå till kontoret"

Frukostmöte med kontoret via Skype, så ser verkligheten ut sedan länge. Undrar hur länge det skall hålla på?


Sweas programgrupp jobbar för fullt med att ta fram aktiviteter och månad för månad får vi ställa in och köra online istället. Så här ser det ut för februari. Det blir ju spännande att se vad som händer.

Nu hade vi den vita hunden här och en röd katt. Det börjar likna en djurpark. Den vita hunden skällde så mycket i natt och även idag när den såg katten. Vi måste försöka få stopp på att den kommer hit. Michi och jag var och satte upp brädor i hålet i staketet så den inte ska kunna komma in. Hoppas bara Shadow vet en annan väg.


Muren byggs upp så sakta. Rad efter rad kommer på plats.



Nu verkar England vara inne på att man måste bo på hotell i tio dagar när man kommer tillbaka och det bekostas så klart av den resande. Inte kul för Fredrik om det blir av.



Anna skickade en kopia av räkningen för council tax, en skatt man får betala som boende när man bor i en lägenhet. Skatten betalas av den som bor där och inte av ägaren. Det är roligt att se hur specificerad räkningen är och hur tydligt man ser vad pengarna går till.

Efter middagen kollade vi på Din hjärna, säsong 2, med Anders Hansen. Denna gång pratade han om sömn. Hans program är så lättsamma och så bra förklarade. Riktigt intressanta!