24 januari 2021

Mina frangipani...

Varje dag blir det en liten shot bestående av citron och ingefära. Så gott! Nyttigt skall det vara dessutom. Lite kaffe också så är man människa igen.


Våra byggare håller på för fullt. I dag är det dag fyra. Nu har de byggt ställningar för att göra pelare till muren med lodlinor och allt. Spännande att se hur det växer fram.


Vi har enorm tur som får leva i lockdown här på Langkawi. I KL är allt stängt, till och med gym och pool hemma på condot. Att kunna träna i gymmet och simma i poolen betyder otroligt mycket när man är inte får ta sig någonstans annars mer än till mataffären. Vandring upp på berget är ok också. Man får ta en promenad två personer tillsammans varje dag.


Fick ett mindre sammanbrott idag när arbetarna helt plötsligt sågat ner hälften av två träd idag för att bygga muren. Jag hade bett att de inte skulle såga ner träd och satt typ tjugo meter ifrån dem fullt synlig. Det hade varit så lätt att fråga hur mycket de kunde ta om det nu var nödvändigt. Skällde ut Alan efter noter. Han bara flinade och gick och sedan sade han inget mer på hela dagen. Man skall alltid stryka alla arbetare medhårs här för det finns så få, men ibland får det finnas en gräns.


Shadows nya kompis, den lille valpen som grannens barn döpt till Orion, var här idag igen. Hm, undrar om han ska komma varje dag nu... Pratade lite med våra grannar, Nathan och Natasha idag. Han är britt och hon från Malaysia. Jättetrevliga båda två.


Det blev mycket skidor idag då det var både stafett och skidskytte. Muren har nu också börjat byggas.



Anna och Erik skickade foto från Maidenhead idag. Det var fullt med snö. Det är väldigt ovanligt i London.


Lite olika väder på olika ställen i världen. Vi som alltid brukar åka skidor i februari. Det lär inte bli av i år.