09 februari 2023

Anna fyller 30

Startade morgonen med en promenad till Nash & Son för att köpa blommor till Anna från oss och Fredrik och Lucy. Vid tolv var vi hembjudna till Anna och Erik på brunch. Nu kunde Anna få sin present. Vi gav henne mitt pärlhalsband som jag fick i morgongåva av Michi när vi gifte oss. Roligt för henne inför det stundande bröllopet. Hon blev så glad och har redan tidigare frågat om hon skulle kunna få låna det till bröllopet. Så roligt att det kommer till användning igen.


Det blev sedan massor med godsaker att äta. Mums! De hade handlat på Bakedd i Maidenhead som låter alla intäkter från idag gå till Turket/Syrien för hjälp i det jordbävningsdrabbade området. 


På kvällen skulle vi in till London på familjemiddag. Anna och Erik har bokat in sig två nätter på Batty Langley Hotel. När de kom dit hade hotellet uppgraderat dem till en junior suite. Vi var tvungna att komma upp och titta och fick oss ett gott skratt när vi såg toaletten...


Vi träffade Fredrik en pub som hette Griffin för en öl innan middagen. Sedan var det bara att gå tvärs över gatan till italienska Gloria som tillhör Big Mama group.


Lucy kunde inte komma med då hon är på bröllop i Argentina. Däremot var Annas kompis Sandra i London och fick följa med istället.


Riktigt god italiensk mat. Fyra tog carbonara och den serverades ur urgröpta ostar och stora bitar ost följde med ner på tallriken. Såg väldigt gott ut!


Det blev en sista drink på en pub i närheten och två av Fredriks kompisar anslöt. Viktor, som Fredrik har bott med här i London, och Thomas Schipper som vi alla känner från Malaysia.


Så roligt att träffa barnens vänner. Alla är jättegulliga och det är roligt att vi föräldrar får hänga med. Imorgon träffar vi alla igen.