30 maj 2011

Avskedsfest för Harriet, Gunnar, Linda och Patrik, 21 maj

På kvällen den 21 maj var vi sedan hembjudna till våra vänner Harriet och Gunnar som tillsammans med Linda och Patrik Nord hade en avskedsfest eftersom båda familjerna skall flytta hem till Sverige nu till sommaren.

Många av våra vänner var där och vi kunde nu överlämna tavlorna Jeanette och jag var iväg och köpte för några dagar sedan. Jeanette höll även tal och hade fixat en egen liten tavla med en miljon bilder på tillsammans med ett förstoringsglas. Väldigt kul!

Josefine var också upp och höll tal till sin nära kompis Linda.

Det blev en trevlig kväll. Tyvärr mådde inte Michi helt bra, men klarade hålla sig på benen till tolv ungefär då vi åkte hem. Det är alltid trevligt med fester, men så här innan varje sommar blir det också ganska sorgligt då många goda vänner flyttar.

Anna spelar in min födelsedagsskiva

Lördagen den 21 maj försvann Anna och Michi mystiskt iväg för att uträtta några ärenden. Jag misstänkte väl starkt att det hade att göra med min födelsedag om ett par dagar, men trodde att de åkte iväg till ett shoppingcenter.

Så var dock inte fallet. Istället åkte de ner till en musikstudio i Sri Hartamas och Anna spelade in en skiva med sex låtar till mig. Den är helt fantastiskt bra och jag är så otroligt stolt!!!

Efter inspelningen blev det lunch på Jarrod and Rawlings i Sri Hartamas.

Anna har nu lagt ut tre av låtarna från skivan på YouTube och länkarna har ni här:

Anna ordnar överraskningsfest och vi går på Sweas sommarmiddag

Fredagen den 20 maj hade Anna med vänner ordnat ett överraskningskalas för Emelie som just fyllt 18. Emelie trodde hon skulle komma hem på middag till oss, men Anna hade ordnat middag på Pinchos på Changkat Bukit Bintang och sedan pubbesök på Reggaebar i China Town.

Ungefär samtidigt som Annas kompisar kom åkte jag och Michi ner till stan för att gå på Sweas avslutningsmiddag där 23 personer anmält sig. Fyrarätters meny på Top Hat.

Maten smakade fantastiskt bra. Vi fick först små top hats och sedan följde sallad med rökt lax, lammracks och persiko- och bananpaj.

Vi fick också möjlighet att tacka av Maria Harkins som nu slutar som ordförande. Vi hade köpt porslin från 1830 upphämtat från havets botten utanför östkusten av Sten Sjöstrand. Maria, som har jobbat med antikviteter tidigare, blev jätteglad.

Mätta och belåtna åkte vi ner till Chinatwon och hämtade upp Anna och hennes kompisar vid tolvtiden.