16 oktober 2011

MASBA firar 25 år med 80-talsfest

Var i dag på lunch hemma hos Annas klasskamrat Ninas föräldrar som bor i Damansara Heights. Det var träff nummer två för alla föräldrar med barn i tolvan. Det var lunch och diskussioner om skolavslutningen, den s.k. graduation. 

Betalade vägskatt och försäkring för Annas bil idag och det var lite intressant. Hennes bil är från 1996 och det visade sig att när en bil är 15 år kan man inte helförsäkra den längre. Om man blir påkörd så täcker den andra förarens försäkring, men om man själv kör på någon eller något så gäller försäkringen reparation av den andra bilen, men inte ens egen. Nu gäller det att köra försiktigt annars kan det bli dyrt...

På kvällen var det dags för MASBA, Malaysian Swedish Business Association, att fira att de ny fyllde 25 år. I och med att de startade under 80-talet blev detta temat för kvällen. Michi åkte iväg till festen vid sextiden, medan jag stannade hemma till åtta och satte Anna i en taxi till flygplatsen. Nu kan vi äntligen skriva om det. Anna skall till dallas och överraska sin kompis Cicci som inte vet om att hon kommer!!!


De flesta hade klätt ut sig mer eller mindre. Mycket tights och färgglada kombinationer. Jag hade hittat en liten knytblus och strassmycken. Tjusigt värre. Ovan är Fredrik, Michi och Anna och här nere är det Anna, jag och Gunilla.




Drinkarna var också färgglada och med likörer som blue curacao och tequila sunrise.




Det blev en jättetrevlig kväll med mycket bra musik uppe på G Tower inne på Tun Razak. Kul att se detta relativt nya ställe. Bra ordnad kväll!