01 april 2017

Dags för Anna att åka hemåt

Så var det dags för vår sista skiddag. Solen strålade från en blå himmel och vi kunde inte fått en bättre avslutning!



Det blev många turer upp till toppen och ner för de långa backarna. Känns att man börjar bli lite trött i benen nu efter sex dagar.


När vi var nere och åt lunch fick jag syn på detta kärl som jag inte sett tidigare. Det innehöll sake. Muggarna brevid var dock så gigantiska så det såg ut som om man skulle ta kaffe. Vi vågade aldrig prova...


Sista lunchen med Anna här i Japan för denna gång.


När skidåkningen var över gick vi och tog lite after-ski som vanligt. Flera av skidlärarna kom över till vårt bord och innan vi lämnade gick vi alla ut i snön för att fota lite. Här är Vitta, från Indonesien, som jobbar i receptionen, Anna, Laura, från England, som är skidinstruktör och på huk framför är Kate, från Tjeckien, som är snowboardinstruktör.


Vi passade på att ta ett sista bad i det heta utomhusbadet också. Helt fantastiskt!



Laura och Kate kom med oss för att äta middag också. Idag var det mycket fisk och sushi. Fantastiskt gott!


Vid sjutiden kom Annas taxi som skulle ta henne till tåget för vidare färd mot Sapporo. Laura, Kate och Ari kom ut för att säga hejdå till Anna när hon åkte. Jag kommer träffa Anna redan i mitten av maj och Michi träffar henne i början av juni så nu är det inte så lång tid ifrån varandra.


När Anna åkt blev det en sista show på hotellet.


Anna skickade foto från Air Terminal Hotel. Tåget hade gått jättebra. Fem stationer på knappt två timmar, byte i Minami-Chitose och en station till New Chitose Airport.


Imorgon flyger hon vidare mot London tidigt på morgonen, via Seoul.