28 augusti 2020

Badrumsaffärer och gamla stan

Denna morgon fick vi besök av två brittiska damer från Life in Colours. De skall fixa dynor till våra sittbänkar utomhus. Det tog en dryg timme för dem att mäta och sedan valde vi tyger. Dynorna kommer att bli blå med kuddar i blått, vitt och grönt. Det kommer att bli fint!


Michi och jag tog oss en långpromenad bort till Puerto Banus och butiken Kök. Nu har vi beställt en liten vinkyl som skall installeras under köksbänken. Det kommer att bli jättefint. 


När vi kom hem igen bar Michi och Erik ner en av garderoberna från klädkammaren till sovrummet nere. Nu kommer vi att kunna få plats med skrivbord däruppe och ha det rummet som ett litet kontor.


När Anna jobbat klart åkte vi båda iväg till två olika badrumsbutiker för att titta på vad som kan vara bra när vi gör om badrummen här. De behöver fräschas upp och fixas till. Vi får hjälp av Johan Rise här som säger att allt kommer att vara klart till jul bara vi väljer ut vad vi vill ha. Här är några saker vi tyckte var fina.


Jag vill gärna ha handfat med lådor som sitter på väggen istället för står på golvet.


I ett badrum vill vi ha ett badkar och där tänkte jag mig kakel som en fond som det som är i den övre halvan av bilden här, det mer ljusgråmönstrade.


Medan vi var ute smet killarna iväg till en pub som Erik hade hittat och ville visa Michi.


Kvällens middag blev inne i Marbella. Vi började på Taberna de los Pinxos. Kul att vi hittar tillbaka till de ställen vi provat tidigare. Här kommer kyparna ut med mat med tapas och man tar de man vill ha. Pinnarna som suttit tapasbitarna lägger man på sitt fat och de räknas sedan samman inför betalningen.


Vi promenerade sedan genom gamla stan i Marbella. Det är väldigt fint!


Det blev en Palo Cortado på arga tantens ställe inne i Marbella.



Så var vi klara för den här dagen. Man är riktigt trött på kvällarna med tanke på hur mycket som görs under dagen!