05 februari 2022

Maidenhead United

Forsatte med min målning idag. Det blev färg 4 och 5. Det kommer att ta sin lilla tid!


Vid lunch idag gick Anna och jag iväg till Nails Five Stars för att fixa oss lite. På vägen passerade vi ett gäng som skulle utföra Lion dance. Jag började prata med mannen längst till höger i bild som håller en flagga. Han undrade hur jag kände till lion dance och jag berättade att vi bor i Malaysia. Då visade det sig att han var från Petaling Jaya i KL. Hur liten är inte världen!!


Anna fixade naglarna inne på salongen och jag tog pedikyr. Så skönt att få mjuka fossingar igen. Rätt som det var kikade ett lejon in genom fönstret.


Anna promenerade hem efteråt medan jag gick och träffade Michi och Erik för att se vår första match med Maidenhead United FC.


Självklart ingår en öl innan matchen här i England.



Det var rätt så kallt att stå ute. Matchen slutade 2-2. Vi pratar om division fem så det är inga höjdarlag precis. Fotbollsarenan är dock den i England som längst har spelats på. Den är från 1871.


Vi gick hem och värmde oss ett par timmar innan vi gick till Weatherspoon´s för middag.


När vi satt och åt knackade det på fönstret och utanför stod Anna och Erik. De gick och åt på ett annat ställe men vi gjorde sällskap hem efteråt. Det blev ett stopp på The Rose innan vi var hemma igen.


Nasrul och hans vänner har nu satt upp cement och förberett för att börja sätta upp det sista kaklet i köket med start på måndag. Med tanke på att de säger att de skall vara klara med allt till den 15 februari så börjar det nu dra ihop sig! Den 16 februari skall vi komma ut ur vår karantän om allt går som det skall.