01 mars 2022

Zumba och städning

För första gången på flera år var jag äntligen iväg på Zumba. Jag bara älskar det! Att man kan få träning att vara så roligt. Vi hade två kubanska lärare. Det är så lustigt här med att många lärare vill ta ett foto efter träningen och dessutom skall man alltid göra gester. Idag var det en liten hjärtform med händerna. På klassen träffade jag en mexikansk kvinna, nere till vänster, som jag hade sällskap med därifrån sedan. Då blev det till att öva spanska för hon kunde inte så bra engelska. Perfekt!


Promenerade bort till Almaspuri efter klassen och fick se en kille som gjorde vår pelare slät. Inget täckt någonstans så gips droppade ner på vårt nya golv. Kan bli tokig av sådant. Fick ringa Nasrul direkt.


Han hörde av sig lite senare och då såg det ut så här. Han fattar ju en signal i alla fall...


Dessutom hade han slängt allt skräp som Signature Kitchen inte hade hämtat ännu. Nu kan han och hans killar börja jobba i vardagsrummet. Hemma fortsatte jag min rensning av skåp i sovrummet. Vardagsrummet och köket är i princip klara. Vi är redo när lägenheten är klar!


Lucy skulle rest hem från Argentina i söndags och landat i London i måndags. När hon satt på flygplatsen så fick hon veta att planet var sex timmar försenat och till slut ställdes det in helt. Idag har hon i alla fall kommit iväg och skall via Brasilien och Spanien innan hon landar i London i morgon. Någon som blir glad gissar jag :)


Anna reser till Barcelona med jobbet på torsdag och är tillbaka på söndag. Man undrar hur resandet kommer att se ut framöver. Det är otäckt med Ryssland och man undrar vad som kommer att hända. Hur rädda är folk i Europa? Skall man börja tänka på att få ut barnen ur London så småningom? Vilken värld vi tyvärr får uppleva...