23 juli 2020

En tur till Lerum och vi provar Piano Bistro

Fredriks lilla friggebod har varit så full med saker och nu har vi tömt och gjort i ordning lite inför stundande besök i helgen. Hittade då den här ljuskronan och ljusstakarna så de åkte ut på Blocket också.


På eftermiddagen tog Michi båten tillsammans med Mats och åkte ut till Dyrön för att hämta fyra kilo kräftor från fiskar-Erik. Det blir nog enda gången i år för nu skall han gå på semester.


När han kom tillbaka så åkte vi hem till Lerum. För mig blev det en fika med pappa i trädgården. Så härligt att ses igen och få sitta och prata en stund.


Michi hade fått alla sina skjortor från Shanghai. Flera skall med ner till Spanien. När vi nu bestämt oss för att inte hyra ut det mer så kan vi lämna lite kläder där.


Det blev en svartvit blommig skjorta på inför middagen på Piano i Lerum.


När vi promenerade ner till centrum så såg vi harar igen. Det måste vara många i år!


Piano kvarterskrog och bistro var riktigt bra. Långt mellan borden i dessa tider och väldigt god mat. Fem fotbollspappor har förverkligat en dröm och startat restaurang. På dagarna är de IT-killar och annat och på kvällarna servitörer. Hellre än bra, men väldigt trevligt. Maten lagas av Fredrik som har Aluddens restaurang och ligger på topp.



Michi provade en annan skjorta lite senare. Hm, varför får man så mycket tankar på mat...


Det blev en fantastiskt kul och trevlig kväll och vi kommer definitivt att gå tillbaka till Piano. Äntligen ett riktigt bistro i Lerum!