19 december 2022

Dags för resa hem till Lerum

Så var det dags för sista dagen i London för denna gång. Det är snabba ryck. Erik och Anna var och lämnade in Pluto på hans hundpensionat. Nu skall han vara där länge, hela 18 dagar. Tror Anna och Erik tycker att det är jobbigare än Pluto. Han verkade helt överlycklig över att vara med sina kompisar.


Eriks mamma skickade foto på Eriks bror, Joost, som gifte sig i rådhuset idag.


Det kalla vädret med snö är nu helt borta. Vinden ven och det regnade. Riktigt hemskt väder.


Michi skulle gå ut en promenad och kom tillbaka som en dränkt katt. När han var längst bort på varvet så kom det en störtskur.


Halvfem bar det av ut till flygplatsen tillsammans med Anna och Erik. Återigen var planet försenat på grund av att de har för lite personal som sköter bagaget på Heathrow. En timme för sent, halvtolv, landade vi på Landvetter och hämtade ut vår bil i Informationen. Som tur var så har de i alla fall öppet till halvett så det var inte som när vi kom från Spanien.


Både Helene och pappa hade varnat för blixthalka och underkylt regn så vi var lite nervösa. När vi kom ut från flygplatsen var det i alla fall 2 plusgrader så det kändes skönt. Strax innan ett kunde vi äntligen krypa i säng.