25 oktober 2014

Sol, bad och dags att säga hejdå för denna gång

Så var sista dagen här. Nu gällde det att bättra på solbrännan lite innan de återvänder till ett oktoberruskigt Sverige. Vi traskade iväg till Verve Suites och åkte upp i torn D till stranden och palmerna.


Poolen ser lite läskig ut och man tror man skall simma rakt ut i ingenting.


Utsikten är fantastisk och man kan inte tro att man befinner sig mitt i stan.


Efter tre timmars sol och en lätt rosa ton över hela kroppen gick vi iväg med Fredrik och åt lunch på Bestari. Det blev omelett med stekt ris, roti canai, kyckling och lite grönsaker.


Nu har vi provat indiskt, malaysiskt och lite kinesiskt så alla smaker har blivit representerade.

Efter lunchen ville Fredrik gärna ha en boost och vi tjejer provade wheat grass juice. Oj vad nyttigt det är och oj vad det smakar gräs...


Fredrik fotade oss och undrade hur vi kunde välja något så äckligt när Boost har så mycket gott...


Efter lite packning, lite mer sol och lite läsning på balkongen var det dags för en sista middag för denna resa. Vi gick till Souled Out - ett ställe man inte får missa när man är här.


Alla ville ha satay och det var sååååå gott!


Klockan åtta kom Jeffrey och hämtade Maria och Eva för färd hemåt med Turkish Airlines. Det blev tummen upp för denna resan.


Michi har jobbat på i baren på Langkawi och den börjar nu bli full med saker. Skall bli kul att få se den!


Så var en otroligt rolig vecka slut med tjejerna. Maria och jag har verkligen fått umgåtts mer än någonsin och hennes kompis Eva var en rolig och trevlig tjej att utöka bekantskapskretsen med. De är mer än välkomna tillbaka!!!