29 april 2020

Barnen kommer till Lerum

Idag är nästan hela familjen ute och reser. Michis resa var bokad sedan innan, men barnen och Erik bokade resa till Sverige så fort de hörde att Anders gått bort. Eftersom alla jobbar hemifrån så kan de lika gärna jobba härifrån. Så härligt att få hem dem. Det blev lite skillnad i kundvagnen denna gång med tanke på att vi går från att vara en person till att vara fem personer här hemma. 


Barnen flög med Finnair till Helsingfors och sedan vidare till Stockholm. Där hyrde de bil och körde sedan de dryga femtio milen ner till Lerum. Jag höll mig vaken och dukade upp lite mat till dem. Först vid ett var de framme.


Michi påbörjade sin långa resa hem idag också. Det var lite nervöst med tanke på alla tillstånd han behövde. Första flyget gick halvtre på eftermiddagen från Langkawi till Subang och han var ute i god tid. Det blev bara handbagage med hem så han hoppas på att det finns kläder hemma.


Det blev sedan taxi genom stan från en flygplats till en annan. På KLIA hade de inga bord och stolar så han fick sitta på golvet och jobba. Allt för att folk inte skulle vara för nära varandra.


Nästa plan med Qatar gick halvtre på natten så det blev många timmar på KLIA. Det var otroligt skönt när han hörde av sig och meddelade att han hade kommit in genom immigration. 


Nu har han sex timmars flyg till Doha och sedan en lång resa även imorgon. Konstigt och roligt att vara fyra i huset nu. Vi satt uppe till efter tre så imorgon får det bli lite sovmorgon. Barnen börjar jobba nio engelsk tid så tio här. Skönt!