09 april 2020

Påskgodsaker till Anders

Denna dag började för min del med påskpyssel med Swea i KL. Där var det redan eftermiddag. Vi var sju tjejer med på dagens fika och jag hade skrivit ut en madala som jag färglade. Det var riktigt roligt. Jag brukar ju aldrig måla.


Efter mötet åkte jag till Allum och handlade lite påskgodsaker till Anders. Han hade fått feber och hosta igår så nu får vi göra allt vi kan för att muntra upp honom. Det blev tulpaner och en chokladask.


Några goda kanelbullar från Cederlöfs blev det också och även en krans till den trevliga personalen.


Väl framme vid hemmet i Fiskebäck smög jag fram och satte påsarna nära dörren och backade sedan bak tio meter. Ville inte riskera att få någon eventuell bacill från personalen.


Från stan åkte jag sedan till Härskogen för att ta en härlig promenad. 



Det var så mycket vitsippor nu. Så fint!


Det finns många olika slingor att gå här. Nästa gång ska jag nog ta med lite fika och gå Lilla Härsjörundan som är nio kilometer.


Nästa stopp blev hemma hos pappa. På Cederlöfs hade jag köpt dessa otroligt roliga kycklingbakelser. De var som princesstårta fast gula istället för gröna. Vi sitter långt ifrån varandra, men så roligt att kunna få lite tid ihop.


Fick med mig en solstol hem som pappa tänkte kassera. Perfekt för vi har i princip inga utemöbler här eftersom vi är här för kort tid på sommaren.


Rätt som det var när jag pratade med Michi så kom det ett pling i telefonen. Min biljett den 4 maj hade nu blivit cancellerad. Det går ju inte jättebra det här...


Madeleine skickade som vanligt lite roliga meddelanden. Idag kom en bild på en ny drink: Quarantini... Ja, lite kul måste man ju få ha i detta elände.


Michi hade vågat sig över till grannarna idag som suttit isolerade i sitt hus en längre tid. Det blev en kall öl ute. Roligt att vi har fått grannar nu igen. De verkar väldigt trevliga!