19 oktober 2014

Champagnebrunch och vidare till Langkawi

Upp direkt första morgonen och iväg in till stan och Ritz-Carlton. Nu var det dags för champagnebrunch. De hade bytt lokal på Ritz så det vara en trappa upp. Buffén var lika överväldigande som vanligt och förrätterna är min favorit plus alla skaldjur.


Michi fick posera lite framför den låååååånga buffédisken.


Iskall champagne serverades. Man får passa sig lite för det fylls på hela tiden...


Buffén är öppen mellan 12 - 15 och man är där när det öppnar och går när det stänger. Många goda tallrikar hinner fyllas på. Nu hade de dessutom ankleverpaté som var fantastisk och självklart de goda hummerstjärtarna.


Grace, som jobbar på Ritz, hjälpte oss att ta lite fina bilder på oss alla.


Lite mer förrätter kom in - man vill ju så gärna prova allt, men det går inte...


En liten caesarsallad och ost fick det bli också. Desserterna är väl det jag lättast kan hoppa över, men det finns otroligt mycket att välja på även där.


När buffén var klar klockan tre stod Jeffrey utanför med taxin och väntade. Nu bar det direkt av till Subang för Maria, Eva och mig för flyg upp till Langkawi.


Vi var uppe vid huset precis när mörkret började lägga sig. Det blev snabb bäddning och uppackning och sedan vidare på middag. Vi var kanske inte jättehungriga...


Det fick bli Cactus idag med lite mer lokal mat som motvikt till Ritz överdåd. Gott även detta! En kall Tiger istället för skumpa fick det bli.


Uppe vid huset avslutade vi denna intensiva dag med lite poolbad. Det är så mysigt att sitta i mörkret i det ljumma vattnet och höra alla djungelljud. Nu blir det ett par dagar med ö-liv innan vi vänder tillbaka till stan igen.