14 november 2014

Michi, Anna och Ingvar kommer till Langkawi

Som alltid startas dagen med en god frukost ute vid poolen när vi är på Langkawi. Hade dessutom fått till 1.000 meter simning innan vilket gjorde frukosten ännu godare!


Solen var framme efter mycket regnande så vi låg och solade vid poolen och började förbereda lite inför middagen ikväll. Lunchen blev sedan inne i Kuah på marinan.


Det är roligt att se alla båtar som lägger till, färjorna som kommer in och allt seglarfolk som brunbrända och långhåriga kommer in på restaurangen.


Satayspetten som jag fick in var konstnärligt ihopsatta...


Det blev en tur till Langkawi fair för att handla lite mat och Stella hittade en Hello Kitty där hon kunde få sig en åktur. Helt överlycklig!!!


Stanley såg ju verkligen ut att tycka att det nästan var lika kul han :)


Stella gillar att bada och här blev det en liten båttur med mamma Angelika.


Mycket mat blev det idag då Stanely bjöd ner oss till Sun Café för lite eftermiddagsfika. Stella fick vattenmelonjuice som hon verkligen älskar.


Vi andra tog milkshake. Det har jag nog inte druckit på 15 år och det var som en hel efterrätt!


Vid halvåtta landade Michi, Anna och Ingvar och var borta hos oss en halvtimme senare. Då var middagen klar och vi hade satt ut lyktor runt poolen. Det blev tortillas, rostade cashewnötter och dadlar med bacon till förrätt och oxfilé med potatis och två såser, chilichutney och lite annat gott till middag. Vi satt på altanen i skenet av stearinljus och grodornas kväkande i bakgrunden. Härligt att alla nu är på plats!