11 juli 2023

Vi åker till barnen i England

Vid åttatiden bar det av ut till Landvetter. Nu ska vi tillbringa några dagar i London med barnen. Strax innan tolv landade vi på Stansted och det blev tåg med Stansted Express och sedan Elizabeth Line ut till oss. Fungerade hur bra som helst.


Nästan direkt när vi var framme följde vi med Anna till gymmet. Så skönt att ha det alldeles bredvid! Vi var sedan bjudna på middag hemma hos henne och Erik. Någon annan blev väldigt glad när vi kom.


Efter middagen firade vi Annas och Eriks bröllop lite i förtid. Det blev skålar i champagne och mys.


Pluto låg i sin säng och kunde knappt hålla ögonen öppna för han var så trött, men han skulle absolut vara med. FOMO - fear of missing out - är verkligen något som står för honom.


Det blev en tidig kväll. Imorgon skall vi åka in till London redan halvsex på morgonen för att ta med Fredrik till sjukhuset och vänta på honom i stan. Nu håller vi tummarna. Han gick på kontroll efter att ha varit täppt hur länge som helst och de upptäckte en stor växt som gått över från ena sidan näsan till nästa. Kan vara polyper, kan vara en godartad tumör, men troligen inget farligt. Som tur är fick han tid för operation inom en vecka. Lite nervöst, och vi kände att vi måste åka hit och vara med.