12 januari 2022

Lunch med Fredrik och balkongmys

Strax innan tolv idag tog jag tåget in till London för att träffa Fredrik på lunch och uträtta lite ärenden. Vi promenerade från honom till Marylebone High Street där vi åt lunch på The Good Life. Det var ett pyttelitet ställe med wraps, sallader och mackor. 


Fredrik gick sedan hem för att jobba igen och jag gjorde ett besök på The White Company för att handla ett lakansset till Spanien.


Fredrik hade pekat ut ett roligt kaffeställe som var fullt med plantor, en kombination av blomsteraffär och café. Det får jag prova nästa gång.


Med mitt presentkort i högsta hugg gick jag in i underbara Daunt Bookshop och handlade. Man kan ju stanna där inne hur länge som helst.


Det blev böcker om hemliga restauranger i London, en rolig bok om gamla anrika pubar, en bok om Andalucien som får åka med ner till Spanien och en om Camino de Santiago som vi gärna skulle prova på någon gång i livet.


Vi har ju ett bord med eld i ute på balkongen och när vi, för ett litet tag sedan, testade om det fungerade så lade jag på skyddet lite väl snabbt efteråt och det brändes ett litet hål. Nu hade jag köpt lagningslappar från Amazon. De kunde ju inte ha varit bättre i färgen! När skyddet ligger på ser man inte ens lagningen.


Michi fixade ihop bordet och testade att det fungerade.


Anna och Erik fick ju komma över direkt så att vi fick sitta därute en liten stund. Det var blött och smutsigt på golvet så Pluto fick stanna på insidan. Stackaren!


Så här mysigt hade vi det! Man får luta sig lite mot elden så blir det varmt fastän det är nollgradigt ute.


Det är så härligt att så lätt kunna ringa barnen och ses på en lunch eller en liten stund på balkongen. Här gäller det att njuta varje dag!