17 januari 2022

En tur till Ikea

Lägenheten är full med byggdamm efter renoveringen. Strumporna var alldeles vita undertill efter två sekunder. Det var bara till att svabba av golvet direkt för att få bort det värsta. Detta får nog göras flera gånger innan det blir fint.


Jag tog mig en tur till Supercor för att fylla på kylskåpet lite. Så fint att kika upp på vår lägenhet högst upp på hörnan.


Kunde inte motstå att ta ett foto på allt toalettpapper. När vi kom hit i mars 2020 och covid precis hade brutit ut så gapade hyllorna tomma här. Nu fanns det ett överflöd av papper.


Gick och fotade av våra badrum så det kommer lite collage varje dag. Det här är vår gästtoalett nere. Ödsligt och tomt med lite tråkiga färger.

Här valde vi att flytta in tvättmaskin och torktumlare och bygga in det. Golvet behöll vi för det går i ett med vardagsrummet.

På eftermiddagen åkte vi bort till Ikea i Malaga för att köpa lagerhyllor till vårt förråd vi byggt på balkongen. Så vackert att åka utmed Medelhavet.


Inne på Ikea var det full rusch som överallt i världen. Lagerhyllorna var slut, men vi kom därifrån med skrivbord och ett skåp för pärmar och skrivare i alla fall.



När vi körde hem passerade vi en butik som hette King Cotton. Den skall undersökas någon dag för att se om vi kan hitta sängkläder och handdukar i stället för att bära med från London.


När det var dags för middag gick vi in till huvudgatan i stan och hamnade på det holländsk-/indonesiskinspirerade Marques. Vi tog spansk mat ändå.


I köket har vi satt in ett par nya saker också. Dels två glasskåp med belysnining...


...dels en liten vinkyl under köksbänken. Så nöjda med båda!


Det är mycket som skall hinnas med under de sju dagar vi är här, men det känns fantastiskt skönt att allt som blivit gjort när vi var borta är bra. Ingen stress eller oro för det!