25 januari 2014

Fortsatta ärenden och middag hos Angelika och Stanley

Annas glasögon föll i atomer idag så det första som vi behövde göra var att lämna in dem för lagning. Var sedan och hämtade ett paket på Ica och åkte vidare till mammas grav. Det låter kanske konstigt men det är alltid mysigt att gå dit och prata lite med henne. Lade dit en bukett tulpaner, hon älskade dessa blommor! Lite snö låg på marken och det var rätt kallt.



Anna och jag var senare på dagen hembjudna till Eva och Thomas på lite fika och som alltid var det lika roligt att träffa dem.




Vi var hemma hos pappa en snabbis och kunde skriva ut våra boardingkort och Anna kunde skriva ut lite saker hon behövde till skolan. Tänk att vi åker imorgon och att hon nu flyttar till Madrid i några månader. På kvällen var vi hembjudna till Angelika, Stanley och Stella. Så mysigt att träffa dem igen! Stella satt och åt när vi kom och jag kom ihåg hur kladdiga de blev med en liten rysning och ett leende...



Vet inte vem som var gladast att se vem av kusin Stella och gudmor Anna.




Även moster fick hålla den lilla busungen.




Nu sitter hon så fint och allt hon ser skall in i munnen...




Det blev en riktigt trevlig kväll med väldigt god mat! De hade bland annat gjort torskrygg som serverades med pepparrot och smält smör. Mums! Anders var också på plats så den enda som saknades var Bärbel.