30 november 2014

Missad bio och restaurangbesök

Michi och jag gick iväg för att äta frukost idag. Jag ville ha från menyn från B-Lab medan Michi var sugen på mat från La Casa. Då sade La Casa att Michi inte fick sitta vid mitt bord då det tillhörde fel restaurang. Vi skrattade gott åt att de tyckte vi skulle sitta vid varsitt bord och erbjöd oss att lyfta tillbaka rätt porslin rtill rätt restaurang. Det visade sig att La Casa är halal och B-Lab är non-halal och de kunde inte blanda ihop tallrikarna då.


Det lustiga var sedan att La Casa inte sade något när ett kinesiskt par kom med en hund som fick sitta på en stol med tassarna på bordet. Hundar är inte heller riktigt accepterat inom i islam i Malaysia. Lite dubbla budskap här.


Man kan skratta gott åt servitörer och restauranger här på många sätt. Fredrik och jag var på B-Lab för ett tag sedan och paret bakom oss hade beställt pizza med anka och brieost. När pizzan kom var den med salami och de förklarade för servitrisen att det var fel. Hon hävdade med bestämdhet att det var rätt. Till slut fick de kalla dit chefen som frågade var problemet var. Paret förklarade då vad de beställt och chefen påpekade att de ju fått en pizza med salami. Lite olika syn på saker...

Bageriet och kaféet brevid oss hade dessutom slut på bröd idag. Lite lustigt. Måste väl vara deras huvudprodukt...


Vi hade sedan köpt biljetter till Hunger Games 3 och när vi kom till 1 Utama fanns det inte en parkeringsplats någonstans. När vi var en halvtimme försenade gav vi upp och åkte därifrån. Lite trevligare blev det på kvällen när vi åkte med barnen till KL Hilton och åt pekinganka.


Alla älskar detta och kvällen avslutades på gott sätt i alla fall :)