12 maj 2022

Zumba och fika

Vaknade denna morgon till bilder från Anna och Erik. Igår hade äntligen vårt utebord och stolar kommit till Maidenhead.


Nedervåningen är nu full med boxar. Fredrik med vänner skall låna vår lägenhet på lördag och sova där efter att ha varit hos Anna så nu har ett gäng starka killar lovat att bära upp allt. Snälla barn vi har!


Idag blev det zumba igen. Så otroligt roligt. Längst till höger i klungan står Sam, en dansk tjej som varit bakgrundsdansare till danska artister och Ini, i vitt, som jobbar på Raft dit vi ofta går. Han är snart klar med sin omvandling till tjej. Kände knappt igen honom. Han/hon måste vara jättenöjd nu. Vi tre gick och tog en kaffe efter dansen och hade mycket spännande att prata om.


Efter en dusch gick jag ner till Verve Suites. Min spansklärare flyttar in idag och hon hade en lista med lite saker hon ville jag skulle titta på. På gatan var det trädfällning. Riktigt spännande!


Poolkillen kom till Marus lägenhet och vi behöver byta timer annars är pumpen på hela tiden. Lite onödigt.


På väg hem gick jag in till Hijauan och tre vakter kastade sig fram och hälsade. De är för söta. Kunde nu hämta ut checken - ja, här använder man fortfarande sådana - som jag lämnat som deposit ifall något skulle gå sönder i huset under vår flytt. Nu ska vi bara avsluta el, gas och vatten också och få tillbaka våra deposits även där. Det är en stor process att flytta.


Tog vår lilla bil på en tur idag. Den måste köras med jämna mellanrum så att inte batteriet laddar ur. Kom en regnskur precis, men det gick bra ändå. Den är rolig att köra.


Fullt upp idag också. Imorgon blir det lugnare. Det blev dock inget återbesök hos läkaren idag då han inte fått alla provsvar på hälsoundersökningen. Troligen blir det imorgon. Håll tummarna :)