16 juni 2017

Mot London med pappa

Imorse var det till att gå upp tidigt. Michi, stackaren, fick gå upp tidigt också och köra mig och pappa till flygplatsen som vi hämtade klockan sex. När vi kom var det nästan tomt på Landvetter, men tydligen hade det avgått några charterflyg tidigare på morgonen så det varit enorma köer. Nu var vi igenom allt på tio minuter och kunde ta frukost i lugn och ro i loungen.



Vi landade på Gatwick vilket jag inte gjort tidigare. Vi fick fråga oss fram lite, men hittade sedan var vi skulle köpa biljetter till Gatwick Express och tog tåget 30 minuter till Victoria Station. Väl framme blev det tunnelbana, Victoria Line, tre stationer till Warren Street. Där blev vi mötta av Anna och fick nycklarna till hennes lägenhet. Hon sprang tillbaka till jobbet och vi tog en Uber till Scott Ellis Garden och gjorde oss av med väskan. Iväg igen med buss till Baker Street där vi tog en kaffe på Pret a Manger.



Därifrån blev det ny buss hem till Fredrik. Det är alltid roligt att ta buss för man ser så mycket! Efter att ha sagt hej till Fredrik och Victoria promenerade vi bort till Annas jobb. Hon visade oss sitt kontor. Fredrik dök upp och vi tog lunch alla fyra på en uteservering i närheten av jobbet. Väldigt gott ställe!




När vi promenerade därifrån visade Fredrik oss en svensk affär/servering som heter Scandinavian Kitchen och jag var tvungen att ta ett foto till Michi då de sålde Johnnys senap. Michi måste vara deras bäste kund utanför Sverige :)



På kvällen var vi inbokade på Sticks n Sushi i Covent Garden. Ett ställe som är en fusion mellan japansk och dansk mat.



Maten var riktigt bra och för att vara London så var priserna rätt hyfsade.



Det blev lite foton på oss alla nu när vi träffas tre generationer i London. Här är Fredrik och Victoria...



...och tre generationer Bengtson/Cederkvist med pappa, Anna och mig.




Efter middagen vandrade vi några meter bort till en riktig engelsk pub. Något man absolut inte får missa när man är här i London. Det blev mycket prat om hundar då Victoria har två schäfrar och vi har haft Miko. Jag berättade om filmen jag såg på planet hit: A dog´s purpose. Den var så otroligt söt och verkligen en film att se om man tycker om hundar. Efter en öl tackade pappa och jag för oss och åkte hem, men Anna, Fredrik och Victoria gick vidare en liten stund till. Med tanke på hur tidigt vi var uppe i morse så var vi väldigt nöjda med dagen.