03 augusti 2014

Michi och Fredrik mot KL

Så var det dags att packa det sista. En hel väska blev full med saker till Langkawi och sedan var det lite mat, lite saker till Anna och killarnas kläder. Exakt 23 kg per väska. Alltid lika skönt när det är färdigpackat! Spelar ingen roll hur många kilo man får ta, det blir ändå alltid fullt till sista grammet.


Framåt halvfyratiden var det dags att säga hejdå till mina fina killar. Känns lite mer nervöst än vanligt denna sommar. Hoppas de slipper förseningar och annat elände som drabbat både Anna och vänner som skulle ner till KL, tänkte jag när de stack.



Incheckningen gick bra och de kom i väg i tid från Göteborg. Även planet till Amsterdam funkade smärtfritt och nu sitter de i luften på väg ner. Gissar att de sover sött. Blir gott i morgon att få ett litet sms att de är framme. Själv gick jag ut och satt på huk i två timmar och plockade ogräs från grusgången. Fick gjort mer än halva så det känns fantastiskt skönt. Skall hinna resten plus vattna med rikligt med Round up så det håller sig hyfsat till nästa år. Skönt med en vecka själv hemma och hinna med släkt och vänner, men även röja skåp, rensa land och göra lite annat pyssel som behövs!