12 december 2015

Miss Saigon på Prince Edwards Theatre

Idag gratulerade barnen Michi på hans födelsedag ett par månader sent. Roligare att göra det i verkligheten. Han fick en biljett till Miss Saigon och föreställning är bokat till ikväll.


Efter frukost åkte vi ut till Borough Market - favoritmarknaden i London. Fredrik hade fotbollsmatch och var tvungen att sticka redan klockan tolv så han var inte med. Vi började med att handla lite ost i den fantastiska ostaffären vi har hittat!


Det blev lite annat smått och gott också, som här en salami med valnötter i.


Anna tipsade sedan om en restaurang som hette WokIt där det blev lunch. Man fick välja mellan tre sorters nudlar och två sorters ris, vilken typ av kött man ville ha och om man ville ha extra grönsaker. Vissa ingick redan. Till sist valde man vilken sås man ville ha och sedan wokades det av två kineser med enorma grytor.



Det blev väldigt gott och var så stora portioner så jag sparade halva min. Jag hade valt en stark sås så det var riktigt kryddigt och gott.


Efter lite siesta för vissa så var det dags för musikal. Först gav vi Anna en flaska champagne för att fira att hon var klar med skolan.


Anna och jag gick in och satte oss på Prince Edwards Theatre...


...medan grabbarna bokade upp lite dricka till pausen och han med en öl själva.


Musikalen var helt otrolig och vi hade biljetter på tredje raden så vi satt så nära!


Tjejen som spelade Miss Saigon är bara 17 år och hade en av de bästa röster och spel som jag någonsin sett i en musikal!


I pausen hade Michi och Fredrik ordnat öl och prosecco till oss alla.


Efter teatern, fortfarande lite tårögda, gick vi iväg till en pub, The Porcupine. De har för roliga namn på sina pubar!!!


Sedan var det dags att dra sig hemåt igen efter en fantastisk dag. Kul att vi åker på måndag så vi har hela morgondagen här också!!!