06 januari 2015

Tillbaka till KL

Så var första etappen av Nilsons vistelse slut och det var dags för Michi och Thomas att köra tillbaka mot KL. Klockan nio fick de registrera sig och bilen och köra igenom den lilla tullen.






Vi fick pussa killarna hejdå och sedan var det dags att köra på färjan. Vår bil är så låg så de fick lägga ut speciella galler att köra på så det inte blev för stora gupp. Helene och jag fick glatt gå igenom tullen utan biljett när vi sade att vi skulle fota bilen lite. Fniss - bara i Malaysia.






Första stoppet blev sedan Penang där de åkte ut till Hard Rock Hotell och tog sig lite lunch.




Sedan var det kepsar och mössor på för att inte bränna upp sig totalt.


Helene och jag packade, tvättade och fixade i ordning i huset och sedan blev det lunch för alla sju nere på Red Tomato. När vi åt kom en riktig störtskur och jag tänkte på all tvätt vi lagt ut. Som tur var så regnade det så lokalt så när vi kom hem var tvätten fortfarande torr. Vilken tur! Äntligen klara åkte vi ut till flygplatsen och tog Firefly hem.




Michi ringde och sade att deras bilresa tog mycket längre tid än planerat så de skulle inte hinna till middagen. Vi bara ställde in våra väskor hemma, tog en snabb rundvisning och promenerade sedan bort till Souled Out. Fredrik kunde inte gå med då han blivit medbjuden på Amandas mammas födelsedagsmiddag.




Precis när vi ätit upp ringde Michi och sade att de nu var på Bricks and Barrels så vi promenerade dit. Lite solbrända och trötta, men glada att vara framme, satt de och tog lite middag. 



Väl hemma blev det lite biljardmatch mellan Michi och Victor. Fredrik dök också upp till slut, men då gav vi vuxna oss och gick och lade oss.