28 februari 2014

Nya lampor och konferens

Nu har vi äntligen fått upp de nya lamporna jag hittade på Estilo och sedan kunde köpa i Megamall. Lamporna kommer ursprungligen från Marocko. Elektrikern har nu varit här och kollat var de skall hänga och när killarna från kontoret nu kom upp med de fyra sista lamporna så har jag kunnat sätta lamporna i grupper som de ska hänga. Det blir tre under tak utanför gymmet och två grupper med tre respektive två lampor under Fredriks balkong. Spännande att se om de är på plats nästa gång vi kommer. Som ofta här i Malaysia så saknades ju lite delar när jag väl packade upp lamporna så det får bli en tur tillbaka till butiken i Megamall i veckan. 



Först att komma hit i morse var Patrik som skall hålla i konferensen och visa nya kläder. Med nästa plan kom sedan Andreas, Kevin, Nils och den nye killen Jakob. De såg riktigt seriösa ut.



Själv åkte jag ner till stranden för att se om jag kunde ta massage någonstans, men det var fullbokat. Istället blev det en lunch på mysiga Frangipani.



De har också bokhyllor för alla som reser och jag hittade en bok av en jättebra författare som jag norpade när jag satt där vid stranden.



För mig är resan till Langkawi slut för denna gång. Michi och killarna stannar över helgen. Fredrik var ute på sexmånadersmiddag (!) med Claudia och skulle sedan träffa kompisar i Solaris och sova hos Rai så jag var själv hemma. Det blev en varm macka och förra veckans American Idol. Trettio personer minskades nu ner till tretton. Tack och lov var alla mina favoriter kvar!