09 maj 2012

Utbrott på Maxis, 4 maj

Åh, i förmiddags var jag på Clarins och fick massage. Hur skönt är inte det!!! När jag var klar kom Anna och hämtade mig och vi åkte iväg till Gardens shopping centre. Där skulle vi till Maxis och avsluta Annas telefonabonnemang så att hon kunde få tillbaka sin inbetalda deposit. Vi hade tidigare blivit tillsagda att det skulle ta en månad och vi tyckte vi var ute i god tid. När vi kom dit idag fick vi den fantastiska nyheten att det kommer att ta henne TRE månader att få tillbaka pengarna. Sanslöst långsamt!! Nu kunde de i alla fall sätta in pengarna på hennes konto så att vi inte behöver få en felstavad check så det tar ytterligare tre månader...

På kvällen hade vi bjudit hem en av Annas bästa kompisar, Laila, med familj. Mamma Joss och de tre barnen flyttar tillbaka till Holland i sommar, medan pappa Artur är kvar här ett halvår till.


Vi hade lagat lax med sherrysås samt gjort en riktigt god jordgubbscheesecake. Den kunde stått i frysen lite längre än vad som stod på receptet, men smaken var riktigt god!



Tråkigt när vänner lämnar, men så är det ju nu en gång för alla när man bor som vi gör. Anna har denna veckan klarat av en engelskatenta samt båda mattetentorna. Det går stadigt framåt mot ljuset i tunneln :) Två ämnen nu helt klara: Bild och matte.