12 april 2020

Till Rörtången

Idag kom det nytt program för Swea nästa vecka. Det är imponerande hur mycket aktiviteter det är även i dessa tider och hur mycket som går att göra online.


Malaysia kom ut med nya regler som skall gälla från och med nästa vecka. Tydligen fick alternativet att gå till frisören direkt så mycket kritik så de plockade bort det. Kan man ju förstå. Det är ju inte livsnödvändigt.


Jag skulle åka ut till Rörtången idag och passade på att hoppa in på Miomöbler. Så svårt att veta vad man vill ha. Tyckte den här var rätt vin och lite modernare. Anna tyckte sådär...


Detta fick bättre betyg med marmor och svart. Visst det är lite modernare, men vet inte om det är riktigt vår stil...


Såg ungefär samma möbler som barnmöbler. Så otroligt sött!


Började med att hälsa på Marie och Ingemar på Rörtången. Hade med en flaska skumpa till Marie som nyligen fyllde sextio. Fick se på deras gästhus som nu är under full renovering. Det kommer att bli jättefint!


Det blev också ett kliv över staketet till Kjell och Birgitta och sedan in i vårt hus för att titta till det. Det känns så mycket finare nu efter nyinköpen förra sommaren.


På vägen hem åkte jag förbi Backa Business Center. Det var tydligen en jättebrand läste jag  på nätet senare. Mötte så många brandbilar.


Michi hade veckans ölprovning igen med THelma och det blev lika. Tror hon leder fortfarande. Så otroligt roligt!


Nu är en ny vecka till ända. Malaysias lockdown har flyttats från 31 mars till 14 april och nu till den 28 april. Det är bara att avvakta och se vart det tar vägen.