18 maj 2016

ABBA-konsert i KL

Skrattade gott i morse när jag fick ett WhatsApp från Tiffany som tidigare jobbade här på Hijauan. Jag hade fastnat på bild i deras säkerhetskamera. Bra reklam för mina halsband tyckte jag :)


Var iväg på styrelsemöte med Swea och sedan lunch på en mexikansk restaurang i Garden. Alla fick in jättesmaskiga rätter. Jag hade beställt tacos och in kom två små rullar i storlek av små vårrullar. Alla började gapskratta. Tacos var tydligen förrätt - en mikroskopiskt liten. Ja, ja vi skulle ju äta middag ute också idag så det kanske bara var bra...


Till kvällen hade vi köpt biljetter till en ABBA-konsert. Det var folk från London som reser runt och uppträder som Anna. Innan blev det middag på en thailändsk restaurang med Marika och Hasse.


Vi hade köpt och fått biljetter på första rad. Jag väntade mig en teaterscen med orkesterdike m.m. framför. Icke så. Det var en väldigt liten lokal och om jag sträckte på mina ben så var de på scenen!


Så kom "Agneta och Anne-Frid" ut och det var fantastiskt hur alla låttexter bara kom strömmande tillbaka. Vi satt där och sjöng med i varenda sång. Hur kul som helst!


Björn kom fram efter halva konserten och pussade mig på handen. Ha ha - man får vara med om mycket!


Jag undrade varför Benny pratade med en sådan konstig tysk accent, men det skulle väl antagligen föreställa svenska...


Brevid mig satt en liten japan som också kunde varenda sång. ABBA var ju stora där! Till slut reste han sig upp och vickade lite försiktigt på höfterna. Jag kände att jag var tvungen att ställa mig upp också så han inte stog där helt ensam. Hela lokalen dansade till slut och vi lämnade konserten med ett stort leende på läpparna. Så bra!!!