07 oktober 2012

Utemöbler beställda

Söndag morgon och Michi var väldigt nöjd när han blev serverad en liten tomat- och lökomelett av sin fru :) Så skönt att kunna sitta ute och äta frukost utan att behöva fundera på om det är för kallt.


Efter frukosten bar det av till Perfect Fusion - ett av de möbelföretagen jag varit och besökt i veckan. Vi hade nu fått in alla offerter och de var inte lägst i pris, men hade klart bästa utbud och mest professionell säljare. En liten prutrunda till kanske skulle funka. När vi kom därifrån var deras paket det billigaste och möblerna levereras till Langkawi första helgen i november. Jippie!!!



D hade skickat lite foton från hur det går med plattläggningen runt poolen och nu har de kommit igång på riktigt. Jag skall upp och fixa lite på fredag och lördag, samt få besök av Teng, gardindamen, som nu kommer för att sätta upp alla rullgardiner och gardinstänger. Det skall verkligen bli spännande att se hur långt de kommit då med plattorna. Det lär ju vara klart tills när möblerna kommer i alla fall!

Vi åt sedan en mysig middag på Riblees! Ny personal som knappt kunde engelska gjorde att beställningarna blev lite fel, men maten var god som vanligt.