15 mars 2024

Dags att resa till London

Åkte till Toyota idag på eftermiddagen för att hämta vår bil som de haft hand om i tre dagar för att byta stötfångaren. När jag kom dit klockan tre som överenskommet så var bilen inte klar. Den hade inte gått igenom deras kvalitetskontroll. Strålande! Nu får bilen stanna där en månad tills Michi är tillbaka. Man blir ju så imponerad ibland. Eller snarare inte alls - och inte speciellt förvånad heller.



Det blev bara till att åka hem och packa det sista innan det var dags att resa. När den här bloggen läggs ut så kan jag äntligen skriva som det är. Har legat efter en hel vecka med bloggen sedan vi var på kryssning i februari då en överraskningsresa till Madrid för min kompis Madeleine varit planerad så länge. Har till och med fått lägga ut lite felaktiga saker på Instagram för att det skulle se ut som om allt var normalt och att jag fortfarande var i Kuala Lumpur. Skönt att gå tillbaka till det riktiga livet :)


Thelma tog det sedvanliga resekortet. Nu får vår dyna komma med till London för vidare transport till Sverige så småningom.


Alltid lika skönt när allt är incheckat och klart. Först då börjar man koppla av.


Michi skickade ett foto från Luleå tidigare idag. Ett kilo löjrom är medköpt. Kalixlöjrom ligger på dryga 5.000 kronor kilot, men när fisken har simmat på finska sidan så är priset en bråkdel. Hur gott ska inte detta bli???


Michi har nu landat i London ikväll och imorgon ses vi äntligen!