08 augusti 2018

Lunch med pappa och Fredrik börjar på Reyl

Fredrik hade inte somnat förrän halvfyra i natt. Det tog tid att ta sig från flygplatsen, hitta lägenheten och få nycklarna. Lite nervositet inför morgondagen också gissar jag. Han vaknade i tid och gjorde sig snygg inför banken. Pratade med honom på kvällen när han ringde ett långt samtal. Alla hade pratat med honom på franska och var nästan chockade att han inte kunde det. När de väl kommit över det så gick allt bra. Gruppen han skall jobba i var jättetrevlig och de hade bjudit ut honom både på lunch och öl efter jobbet. Roligt att bli så väl mottagen!!



Jag stack iväg till Rörtången tidigt på morgonen och lämnade av all tvätt så jag inte behöver ha allt hemma i huset ett år tills nästa sommar. Åkte också förbi mammas grav. När jag var hemma så kom pappa och hämtade mig och vi åt lunch tillsammans nere i Lerum. Lika mysigt varje gång.




Åsa hade så fina saker hemma som hon stickat och virkat så jag blev lite inspirerad. Åkte till GarnTua i Floda som bara har öppet på onsdagar mellan 15-19. Hittade ett roligt turkosgarn som skall bli en kläning. Måste ha ett nytt projekt efter pläden...




På kvällen blev det packning inför resan till London i morgon och tidigt i säng. Klockan står ställd på 04.50.