11 maj 2013

40-årsfest på Changkat för Erik

Michi och jag började denna lördag med en liten utflykt till Publika.  Alltid roligt att gå omkring och kika lite och sedan ta lite kaffe. Hittade denna otroligt fula och dyra skulptur i ett skyltfönster t.ex. Skalbaggar på en träbit. Inget som lockade direkt :)


Vi fick oss en fika efter att ha gått omkring nere i mataffären i botten som är helt fantastisk! Med bakgrund i matbutik för oss båda så tycker vi att det är kul att gå och titta lite.


På kvällen var vi bjudna på 40-årskalas inne på Havanna på Changkat, men började med en middag på El Cerdo själva först. Michi var väldigt nöjd när han fick små grillade och baconinlindade korvar på ett spett.


Efter maten gick vi upp till Havanna där Erik just hade börjat skära upp sin tårta.


Vi träffade Lauren och Duro också, men annars kände vi nästan inga. Det var dock väldigt mycket trevligt folk där och blev party med dans till sena natten.


Nästa dag var det Mors Dag här i Malaysia och Fredrik traskade iväg och kom tillbaka med den här fina buketten. Anna skickade också grattishälsningar via nätet.


På söndag kväll blev det en god bit entrécote med kantarellsås och potatisklyftor. Skönt att ha en middag bara vi tre och ha tid att sitta och prata lite. Riktigt mysigt!