12 september 2011

Helg igen

I fredags var det dags för inflyttningsfest hos Hartings kombinerat med att Peter fyllde 50. Vi gick dit tillsammans med Jeanette och Anders och träffade många bekanta där från skolan.

Marjolein och Peter hade hjälp av Kim och Mike under kvällen och det bjöds på satay och flera olika smårätter och avslutades med tårta och sång för Peter.

Lördagen blev en dag fylld av ärenden. Michi och Fredrik började dagen med att borra upp nya krokar i våra betongväggar då plastkrokarna här börjar ge sig. En tavla ramlade ner igår och glaset gick sönder när en krok gick av. När de var klara åkte Michi, Anna och jag ner till KLCC för att byta Annas iPhone. Touch-skärmen hade slutat fungera och hon fick direkt byta till en ny. Det var ju väldigt bra service får man säga! Nästa stopp blev Chinatown. Michi skulle laga en klocka och sedan kände vi att det var dags för lunch.

Anna hade inte varit på Old China Café på flera år, så nu var det dags.

Söndagen gick sedan mer i lathetens tecken, vilket vi var väl värda :) Vi avslutade med lunch på Souled Out där Dino gick omkring och kallade Anna "gorgeous" hela tiden...!

Under middagen började de visa Formel 1, något vi aldrig kollar på, men det var riktigt spännande.

När vi kom hem blev det pluggande för barnen och jag och Michi satte oss och tittade klart loppet. Imorgon åker Michi till Hongkong.