08 maj 2015

En spa-dag på Ritz-Carlton

När jag fyllde femtio, för snart ett år sedan, så fick jag lite olika presenter, där en var ett presentkort på ett Individual Spa Package på Ritz-Carlton. Jag trodde att det var en timmes massage, men det visade sig vara en tretimmarsupplevelse. Bara att komma dit var en upplevelse - allt var så fint!




Paketet kallades Rose Therapy och inleddes med Rose Therapy massage i säkert 1,5 timme. Underbart! Det följdes sedan av en Rose Petals scrub och Rose Oil Hair Wrap. Sedan fick jag gå in i en ångbastu i en halvtimme så oljeinpackningen tog ordentligt och man blev riktigt ren.




Alltihop avslutades sedan med ett Rose Milk Bath som var utomhus. Tala om lyxigt! Klev ut från Ritz-Carlton som en ny människa.




Fredrik skulle ut och äta med Amanda och sedan se på film med kompisar hemma hos oss så jag lagade lite god middag till mig och Michi. Vi håller nu på med "aktivitet frysrensning" och då blev det först lite ölkorv och en öl på balkongen. Michi gick sedan och vilade lite medan jag gjorde i ordning en löjromstoast följt av oxfilé med gorgonzolasås och potatiskroketter.



Efter middagen rådde lätt matkoma :)