03 juni 2023

Lunch med Bärbel och fix runt huset

Anna skickade bild idag. Nedräkning pågår...


Hittade den här söta på internet häromdagen. Den måste jag spara :)


Michi och jag åkte till tippen i Lerum idag efter att ha rensat lite i garaget. Våra kort fungerade inte, men vi blev insläppta ändå. Jag måste ner och prata med kommunen. Klockan ett träffade vi Bärbel på Klippans konstcafé för lite lunch. Soligt, men det blåste kallt.



Efter att ha lämnat av Bärbel åkte vi till Anders grav och blev smått chockade. Det fanns inte en blomma, bara ogräs. Så trist.


Vi hade köpt med fem små växter som vi planterade och fick till och med låna spade och kratta av blomsteraffären. Nu ser det fint ut i alla fall.


På vägen hem passerade vi Allum och Jula. Det blev nya utemöbler till altanen. Den har varit tom i många år, men nu blev det fyra stolar och två små runda kafébord. Vi avslutade med ett besök på mammas grav och där har Helene gjort ett fantastiskt jobb. Det var så mycket blommor och jättefint!!!


Michi körde hem, men jag behövde en promenad och gick förbi centrum och hem. De har gjort väldigt fint med små växtrum på olika platser.


När jag kom hem hade Michi satt upp ett bord på balkongen...


... och fixat med stolarna och bord nummer två nere på altanen.


Vi bar också ut en träsoffa från garaget. Den behöver lite kärlek i form av olja.


Tobbe kom hem på kvällen och han och Michi badade givetvis bastu och sedan fixade Michi middag. Vad kan det ha bjudits på...


Alltid skönt när man får uträttat lite under dagen. Garagerensningen innebar också att vi kunde ta upp två stolar till sovrummet och äntligen bli av med TV:n som stått däruppe och inte fungerat på femton år. Sakta, sakta fixar vi till det även här. Roligt med fynd i garaget :)