04 augusti 2015

En dag på Rörtången

Efter lite frukost utomhus - helt otroligt att vi har kunnat äta ute varje måltid hittills - så lurade vi med Raquel, Roberto, Amanda och Barbara på en vandring i skogen. De fick plocka lite blåbär, men någon svamp hittade vi inte.



Värmen var nästan tryckande idag och det kändes som om det drog ihop sig till ett riktigt oväder. Himlen var dock klarblå så Fredrik och Amanda, Raquel och jag gick ner till badbryggan. Det blev årets andra (!) dopp och var riktigt friskt och skönt. Klipporna var alldeles varma att lägga sig på efteråt. Så skönt! Michi, Roberto och Barbara tog  båten och åkte ut en bit och lade sig för att fiska. Det blev inga napp, men de hade det otroligt skönt ändå.



Hemma blev det siesta igen och Fredrik och Amanda somnade sött i hängmattan ute.



Lite senare på kvällen promenerade vi ner till klipporna. Roberto och Barbara hade varit ute och sprungit och nu var de också lite sugna på att prova svenska vatten. Modet höll på att svikta när de doppade tårna i vattnet, men efter lite övertalning var de väldigt nöjda båda två när de till slut varit i.



Kvällen var helt ljuvlig och det var lite tidigt för att se någon solnedgång, men ändå väldigt vackert! Det är bara att suga i sig allt nu för nu börjar nedräkningen till att vi skall lämna Sverige igen. Det känns alltid lika jobbigt, men så fort fötterna är på malaysisk mark igen så vet jag att det känns bra.




Fredrik och Amanda var så söta där de satt på klipporna, nöjda med att vara tillsammans igen.



Fredrik fick sedan hela den här publiken när det var dags för honom att hoppa i igen. Han är nog den i familjen som badad mest i år :)




Hemma var det dags att ta fram grillen och börja göra i ordning middagen. Det blev kött och korv med pastasallad och sedan grillade vi banan med chokladbitar i och serverade med glass. Scoutmat :) Fredrik och Amanda gick iväg på middag och vi klarade oss ute tills vi ätit upp. Sedan kom regndropparna.




Det fick bli en lång pratstund inne i vardagsrummet istället. Med tanke på att vi bara träffat Amandas familj ett par gånger tidigare, så måste vi säga att det har varit väldigt trevligt att ha dem här och inte en tyst stund. Väldigt roligt för Fredrik också att alla kommit så bra överens!!!