29 oktober 2020

Vi har hittat sushistället!

När det var dags för lunch idag traskade vi tillbaka till 1 Mont Kiara och hittade Sushi Zanmai på ett nytt ställe. Lyckan var total!


Efter lunchen visade jag Almaspuri för en mäklare och promenerade sedan vidare till Publika. Där var det fullt dekorerat för Halloween.


På vägen hem började det störtregna så jag fick söka skydd under motorvägen, som motorcyklisterna brukar göra, och ringa en taxi som kom och hämtade upp mig.


Han lyckades köra fel på vägen hem och körde på motorvägen. Nästa stopp efter tunneln är Selangor och dit får vi inte åka så det var några nervösa minuter. Vi hittade en avfart där vi kunde göra en u-sväng och tillbaka hemåt igen. Puh!


Lite nya bilder kom från Spanien, som varje torsdag. Det har varit mycket regn nu och de upptäckte en läcka in i ett av badrummen däruppe. Så bra för nu kan det åtgärdas!


Badrummet i stora sovrummet nere börjar bli redo för kakelplattor.


Fondväggen i stora badrummet uppe är klar. Det blev riktigt fint. Framför kommer ett modernt, vitt badkar. Så roligt.


Denna veckan blev inte så mycket gjort i lägenheten då de hade ett annat jobb som behövde bli klar, men kommande vecka skall det vara fullt fokus igen. Man riktigt längtar till torsdagar och bilder numera.