08 maj 2024

En tur till stan

Tog kort på våra rhododendron idag. De har blommat ut så otroligt de få dagar jag var borta. Det var bara knoppar när jag åkte.


Passade på att åka in till stan nu när jag har bil. Det är vackert i Göteborg också.


Det blev en sväng till Skatteverket. Vi har bott ute så länge så vi har fått GD-nummer istället för personnummer. Själva personnumret gäller fortfarande som identifikation, i röstlängden och i folkbokföringen. GD-numret gäller mot Skatteverket. I år fick inte en enda av oss i familjen våra deklarationer så nu gick jag till Skatteverket för att reda ut vad som gäller, för vi har skickat in blanketter tidigare. Michi och jag låg rätt i folkbokföring och röstlängd , men inte gentemot Skatteverket och barnen var inte rätt någonstans. Man undrar vad de har gjort med våra blanketter...


Det blev också handlat lite garn i stan och sedan stannade jag till på Lerums bibliotek. Ingen idé att låna något nu, men det var kul att gå och titta lite och inspireras.


Jag skulle vara hos Jildis på Hårateljén klockan fyra, men hon ringde och sköt upp det till fem. Skönt att få fixat håret.


Det blev sedan en lugn och skön kväll hemma med en sista portion färska räkor till middag.