14 september 2011

Immigration och lunch på stan

I morse när barnen hade gått till skolan åkte Thelma och jag upp till Immigration som ligger i Bandar Damansara. Som maid får man bara visum för ett år i taget och nu var det dags att förnya det igen. Allt gick bra och efter en och en halv timme var vi ute igen och passet var stämplat och klart. Skönt!


Vid lunch åkte jag sedan ner till Nashas kontor mitt i stan och vi satte oss och gick igenom alla intäkter och kostnader som har haft samband med hennes resebyrå från Världsmötet vi hade här i mars. Nu behöver jag bara ställa samman detta med Swea KLs kostnader och intäkter här så är äntligen allt klart.


När vi tröskat igenom allt promenerade vi ner till KLCC och mötte där Gunilla som redan tagit bord på favoritrestaurangen Ben´s. Maten där är fantastisk och efter en nyttig sallad tog vi varsin efterrätt. Skrattade dock hysteriskt då den kom in, för tårtbiten var helt enormt stor. Åt väl en fjärdedel och det räckte mer än väl!



Så här snygga var vi när vi satt och åt! Det är en trevlig tradition vi har som brukar präglas av väldigt mycket skratt. Alltid lika roligt. Nasha och jag blir ju tvungna att åka till Bangalore snart för att upprätthålla dessa luncher även om restaurangen får bli en annan.




Väl hemma igen bar det sedan av till Bentley Music House vid The Curve där Anna skulle ta sånglektion. Det var första gången på detta ställe så det var spännande. På hemvägen hämtade vi upp en mycket frusen Fredrik som spelat fotboll i hällregn och tappert stod och väntade. En fullspäckad dag...igen :)