31 augusti 2012

Kalas hos Nilsons

Startade morgonen ute i trädgården denna onsdag. Röjde båda sidor runt huset på sly nu när framsidan är klar. Vid elva kom Helene förbi en snabbis för att kolla på Annas nya rum. Halvtolv stack sedan Anna och jag tillbaka till Allum. Jeansen som vi köpte på JC och som de lade upp var alldeles för långa när Anna provade dem. Det var bara att åka tillbaka så att de fick göra om det...

Vi åkte sedan tillbaka till Ikea en sista gång. Nu hade det hunnit bli lunchdags och en portion köttbullar till Anna och en räkmacka till mig slank ner. Nu inhandlades en matta, ett nattygsbord och en sänglampa till Annas rum. Äntligen det sista!


Jag hade inte riktigt fått vår nya trimmer att funka så vi tog med den idag och gjorde ett stopp på Järnia på vägen hem. De fixade till den och jag inhandlade en ny sekatör. Redo för lite trädgårdsarbete igen. Väl hemma gick jag ut och körde med trimmern. Batteriet tog dock slut efter bara en kvart, men hann med en sida av tomten i alla fall. Klippte också ner alla överhängande trädgrenar från grannens trädgård så nu kan man gå rak utan att bli petad i huvudet i trädgården :)


Anna var under tiden uppe i sitt rum och skruvade ihop nattygsbordet och lampan samt lade ut mattan. Det har verkligen blivit ett annat rum nu!




Senare på kvällen var vi uppbjudna till familjen Nilson. Både Thomas och Nicole har fyllt år och nu var det dags att fira dem. God middag serverades också!



Nicole fick en bok om Justin Bieber som hon blev helt överlycklig för. Vi hade också köpt lite stenar och mallar för att fixa lite snyggt på naglarna. Hon gillar det verkligen just nu.




Börjar känna mig lite trött och sliten nu efter allt fixande och det skall verkligen bli skönt att snart få åka iväg. Har ju försökt fixa allt på tomten och i huset som inte blivit gjort på flera år och det kanske har varit lite överambitiöst. Kommer väl kunna njuta av det mer på sikt :)


Uppdaterade också vår fotovägg i trappan så nu är den helt komplett. Anna är uppdaterad till och med sina foton i tolvan, både skolfotot och studentfotot....


...och Fredrik har fått upp sitt kort från nian.


Så roligt att vi har gjort detta så att man har kvar alla foton från det att de var små!!!