15 april 2020

Lite ärenden på stan

Åkte ner till Lerums färgaffär idag för att se vad jag behövde för att måla om vårt gamla furuskåp. Fick då också förfrågan från killen som har affären om han kunde köpa handskar av oss. Han försökte sälja handskar till mig, men jag sade att jag inte behöver några för vi har ett handskföretag. Då fick jag en modell med mig som han är intresserad av. Var också i lampaffären för att hitta en ny kökslampa. Hittade inget idag. Affären var helt tom. Stackars företagare nu, men bra för mig. Det blev en fika med pappa ute i trädgården också. 


Jag var på Järnia för att fråga hur man fixade stege för sotaren. När jag gick hem för att kolla hur det såg ut och vad jag behövde så såg jag detta. När fixades detta???



Alltså det kommer så mycket bilder från Langkawi. Nu har Thelma oljat in utebordet. Det ser ut som om hon inte gör annat än jobbar. Michi försöker få henne att ta det lite lugnt men det verkar vara svårt. 


Det blev världens åskoväder på Langkawi och en rädd hund sprang in rätt som det var. Gäller att sätta stopp för det direkt... Tänk om man skulle råka låsa in honom. 


Själv blev det lite sen träning idag och middag framför en tredje James Bond-film med Sean Connery. Det är så roligt att se de här gamla filmerna från 60-talet. Som de uppför sig och som de behandlar kvinnorna. Ha ha ha!