15 april 2022

Sista konferensdagen

Konferensen fortsatte denna dag. Vi diskuterade bland annat kulturella skillnader på arbetsplatser i Sverige kontra Malaysia. Väldigt intressant!


Klockan tre var konferensen över. Michi körde Andreas och Karthik till flygplatsen och vi var glada när vi fick ett foto där de var ombord på planet. Muaz och Castle skall stanna en natt i Kuah och Castle flyger till Penang tidigt i morgon bitti och Muaz ska ta en färja till Kedah för att hälsa på sin familj.


Det blev en välförtjänt lugn eftermiddagen vid poolen med simning och en bok. På kvällen åkte vi ner till stranden för att äta middag. Himlen var otroligt vacker!


Vi hittade en ny restaurang som heter Rockefellar. Den öppnade i onsdags och var en lite snyggare variant av pubställe. Mycket skärmar överallt, men snyggt inrett och bra personal. Även maten var god, men priserna var mycket dyrare än övriga restauranger på Langkawi.  Maten var helt normalt prissatt, men vad gäller öl och vin mm så har de nog missat att Langkawi är en taxfree-ö.



Vi satt skönt i härliga fåtöljer. Det var mycket folk - alla är väl sugna på något nytt nu när så mycket varit stängt så länge.


När vi kom hem satte vi oss vid poolen en stund och rätt som det var hördes ett högt plumsande ljud. Jag var tvungen att springa in och hämta min telefon för att lysa. Det visade sig vara en gecko som troligen ramlat ner från balkongen. Rätt som det var kastade den sig upp mot mig så jag fick springa. Den ville väl i säkerhet upp på en vägg och jag stog i vägen. Vi klarade oss båda...


Fredrik och Lucy gick till svenska affären i London och inhandlade bland annat ett påskägg. Det första för Lucy med svenskt godis gissar jag. Ser ju väldigt gott ut...


På kvällen var de uppsnoffsade och hur fina som helst. Fredrik hade fixat biljetter till musikalen Hamilton. Den har han velat se länge.


Lika härligt varje gång man ser att barnen gör annat än att bara jobba!