07 juni 2016

Heldag med papsen

Vaknade först tre, somnade om och vaknade igen klockan fem. Då var det stört omöjligt att somna om. Efter att ha läst ut min deckare tog jag på mig träningskläderna och stack ut. Det gäller väl att hålla i tränandet nu. Det blev en lång runda, med blandad löpning och gång. Kändes väldigt bra!




Väl hemma väntade nästa pass - dammsugning av huset :)




Vi hade besök av flera rådjur i dag. På morgonen ett på baksidan av trädgården och senare ett på framsidan också. Kan ju ha varit samma...



Pappa hämtade upp mig och vi åkte ner till Aludden och åt lunch. Rödspätta som var hur god som helst. Helt plötsligt stod en svagt bekant kvinna framför mig. Kände igen ansiktet men hade ingen aning om namnet. Helt fel plats visade det sig. Hon bodde i KL i två år och flyttade hem 2010, Helena Grubb. Efter lunchen blev det en tur till både biblioteket och fiskafffären.




Solen stekte idag och jag parkerade mig på altanen ett par timmar med en av böckerna jag lånade tidigare idag. Helt underbart! Senare på kvällen var jag uppe hos pappa och blev bjuden på färska räkor. Hur gott var inte det!!!



Idag orkade jag hålla mig vaken tills klockan var nästan elva. Då var jag tvungen att ta fram kameran för att fotografera hur ljust det var ute. Helt otroligt! Jag märker att jag inte är van vid detta längre. För oss som kommer resande hit så är det ljust så sent så plötsligt!




Hade verkligen en jättemysig kväll med pappa. Mycket skratt och mycket prat alltid tillsammans med god mat och goda viner!