03 juli 2021

Flytt av möbler till Almaspuri

Vi har nu pratat med både vårt condo här och de som äger Almaspuri och fått lov att flytta lite möbler trots att det är lockdown. Vi vill kunna hyra ut Almaspuri och tar lite hyllor och ett skrivbord från oss och sätter in i ett rum så att det blir som ett kontor. Man hyr ju ofta möblerat här. Just nu får man ju inte ens visa lägenheter så det är liksom tvärstopp.


Det blev riktigt bra. Ser ju lite mer användbart ut än ett tomt rum.


På kvällen beställde jag tapas och promenerade bort till Martha´s Kitchen för att hämta det. Väl där sade de att de redan skickat det hem till oss trots att jag skrivit ett meddelande om att jag skulle komma. Det var bara att traska hem tomhänt och möta killen på motorcykeln hemmavid.


Chattade med Karine Schipper idag och fick lite tips vad vi måste tänka på inför resan. Har nu bokat in PCR-test av deras doktor som kommer hem - vi får väl möta honom ute för ingen får gå in - och så får vi svaret dagen efter, mindre än 24 timmar innan resan. Bokade också taxi till flyget. Vi tänker försöka ta med så mycket vi kan till London eftersom lägenheten är helt tom. Lite glas, porslin, kläder osv. Så vi klarar oss ett tag. Vi kan inte säga hur mycket vi längtar efter att resa.