09 januari 2021

Det fixas på Langkawi

Tur att vi är så länge på Langkawi denna gång så vi har tid att fixa en del saker som ligger efter med. Det har bland annat läckt genom yttertaket utanför gymmet. När de lagade detta hittade de en läcka från handfatet i Fredriks badrum och då kunde även det åtgärdas. 


Samtidigt kom trädgårdsmästaren och drog igång sin trimmer ett par timmar.


Uppe i Fredriks rum var det ytterligare en kille som skrapade och målade om.


Så kom poolskötaren också. Det var folk vart vi än vände oss.


Vi gömde oss inne i tv-rummet och åt frukost.


Det har varit mulet nästan varje dag vilket gör det lite skönare att gå upp på berget. Shadow har hittat en ny kompis som också hade halsband på. Han sprang som en galning hela tiden så vi gav honom namnet Speedy.


Jag bokade biljett till KL för imorgon. Det blir en tur fram och tillbaka över dagen för att hämta lite saker så vi klarar oss här om det blir lockdown i KL. I annat fall åker vi bara hem som planerat. Jag hade beställt ett set för Google Home med Philips Hue. När lamporna kom hade de fel fattning, men Michi hittade en affär där de sålde en tillsats så nu fungerar de fint.


På kvällen tog vi med Thelma ut och åkte ner till stranden, Pantai Chenang. Michi hittade en fin skylt han ställde sig vid...


Vi gick till The Cliff som för en gångs skull var fullt. De hade en bardel till inne i själva restaurangen och vi fick perfekt läge för att titta på solnedgången. Så fint!


När solen gått ner strosade vi längs stranden bort mot Thirstday för att äta middag. The Cliff låg fint och upplyst i ena änden av Pantai Chenang.


Hemma i Lerum tog familjen Nilson med Fredrik, Thomas, Erik och Anna för att fira att våra barn fyller år snart. Det blev grillning ute i skogen.



Det hade varit hur mysigt som helst. Såg allt en film med snöbollskrig mellan kusinerna också. Det var väldigt länge sedan sist!!! Roligt att kunna ses ute i alla fall.