15 november 2013

Ärenden på stan

Hade inget inbokat idag utan kunde åka runt och fixa lite ärenden som blivit liggande. Skönt! Var på TM Streamyx och fixade en räkning som blivit fel och var på banken och ändrade till mitt nya passnummer. Annars måste man ha med sitt gamla pass när man ska legitimera sig och vi har ju hunnit byta några på tio år så det är inte lätt att veta vilket man ska ha med...

Hann också med att besöka den mest fantastiska pappershandel i hela KL som ligger i Bangsar. Den har ALLT och man kan gå runt och botanisera bland pärmar, pennor, anteckningsböcker m.m. i två våningsplan. Helt otroligt hur mycket de har!!!


Affären heter CzipLee och ligger på Jalan Telawi 3 lite bortanför McDonalds på en hörna. Väl värd att besöka för de som gillar sånt här :)


På kvällen blev det god middag hemma med fläskkotlett, svampsås, kokt potatis och äpplemos. Kändes väldigt svenskt. Fredrik hade Jake och Harrison över på middag. Michi och jag kollade sedan färdigt de två sista avsnitten på Bron, säsong 1. Den har varit riktigt spännande!!