04 augusti 2017

Besök hos Schäfers

Idag hade vi kvar lite saker som måste fixas innan vi sticker. Vi började med en tur till kontoret där Michi skulle säga hejdå och hämta några saker. Vi åkte sedan vidare till Ikea i Kållered för att lämna tillbaka ett helt paket med laminat som vi lagt på landet. Fick också köpt lite extrakuddar, örngott och lakan hem till Lerum. Skönt! Nästa stopp blev Allum. Michi ville köpa med - hör och häpna - korv till vänner på Langkawi. Faktiskt ingenting till oss. Jag smed in i bokhandeln igen :)



Efter lunch på Max åkte vi vidare till mammas grav och satte lite nya blommor och vattnade. Fick säga hejdå för den här gången.



Anna skickade bilder på flera påsar fyllda med paket hon fått av Wistla. Så roligt att hon fick en sådan fin avslutning. Häromkvällen var de ute och sjöng karaoke hela gänget också.
  

Det blev sedan lite afterwork  med kompisarna där även Fredrik fick vara med.



På kvällen var vi sedan hembjudna till Keith och Anna-Karin Schäfer på middag. Det roliga är att huset de bor i var vi och tittade på när vi skulle köpa hus i Lerum. Så trevligt att ses igen!!



Det blev sedan hem för att slänga in en sista maskin tvätt, packa lite till och skriva en lista med saker vi inte får glömma att göra innan vi åker imorgon. Kommer bli rena semestern att komma tillbaka till KL.